XEVOS mění názvy na sociálních sítích. Jasněji tak rozliší komunikaci vůči zákazníkům

Ostrava, 15. prosince 2020 – Zpřehlednění a lepší zacílení na potřeby zákazníků z jednotlivých oblastí. To si IT společnost XEVOS Solutions slibuje od rebrandingu na sociálních sítích. Od 15. 12. 2020 proto upravuje názvy profilů na Facebooku a Instagramu: XEVOS Store pro zákazníky e-shopu a XEVOS for Business pro firemní klientelu.

XEVOSu se i v letošním ekonomicky obtížném roce daří. Vedle poskytování komplexních IT řešení pro firmy posílil také e-shop XEVOS Store

„E-shop vznikl v prosinci 2017 původně jako doplněk k našim službám, zaměřeným primárně na firmy, ale vyrostl v samostatný projekt oblíbený u koncových zákazníků. Přesně tři roky od jeho založení tak přišel čas, aby se tyto dvě větve jasněji vyprofilovaly i na sociálních sítích,“ vysvětluje CEO a CTO firmy Adam Koudela.

Profil XEVOS Store je určen pro zákazníky e-shopu. Poskytuje informace o zboží, aktuality i možnost být v kontaktu s prodejcem.

Prezentace pro firmy získá nový název XEVOS for Business, aby se zdůraznilo zaměření na B2B klientelu. „Firemním klientům zde nabízíme také podrobnější články na téma cyber security, chytré kanceláře či IT outsourcingu,“ dodává Koudela.

Růst a strategická partnerství roku 2020

XEVOS je přední česká IT společnost. Patří k největším CSP partnerům společnosti Microsoft, je autorizovaným prodejcem Microsoft Surface, držitelem certifikací Microsoft Certified Partner, HP First Gold Partner, Cisco Select Partner a dalších.

Opakovaně figuruje v žebříčku Deloitte Fast 50, kde aktuálně zaujímá 40. místo mezi nejrychleji rostoucími technologickými společnostmi ve střední Evropě a 16. místo v České republice. „Radost je o to větší, že jsme v žebříčku už podruhé. Děkujeme našim firemním klientům i zákazníkům e-shopu, bez nichž bychom úspěchu nedosáhli,“ uzavírá Adam Koudela.

Další informace:

XEVOS Marketing
Email: marketing@xevos.eu

O společnosti XEVOS:

XEVOS poskytuje komplexní řešení v IT – od systémové integrace, servisu a podpory, přes serverová, síťová a tisková řešení, až po dodávky hardwarového vybavení a vývoj inovativních aplikací. Zákazníky společnosti XEVOS jsou malé společnosti i nadnárodní korporace, kterým je zajišťovaná mimo jiné profesionální podpora jejich business-critical systémů a aplikací ve všech koutech Česka i v zahraničí. Prostřednictvím XEVOS Store nabízíme zákazníkům široké spektrum IT vybavení za výhodné ceny a s prvotřídním servisem.